Trgovina Trzin
Gostilna Hiša kruha
Tržnica Center
Tržnica Koseze

Odpiralni čas
   
 
Vaša krušna peč, ki zmore vse!
Kruh, pice, meso, narastki, kolači ali drobno pecivo – z vašo pečjo za peko  na kamen dosežete neprekosljivo dober okus.

Vzrok kvalitetne peke se skriva v šamotni opeki, ki akumulira toploto in jo blago in mirno oddaja nazaj. Opeka sprejema vlago peke in jo med peko ponovno oddaja. Z opeko dosežete visoko začetno temperaturo, kar s konvencionalnimi pečmi ni možno (do 320°C) – idealno za peko domačih pic – peč sedaj ugasnete in temperatura počasi in blago pada. Tako bo kruh hrustljavo rjav, meso nežno sočno in kolač zračno rahel. Peka z opeko je en najstarejših in tradicionalnih načinov peke. Primerna je tako za kruh kot za meso in je danes moderna kot še nikoli.

Peka kruha, mesa in jedi z žara
V opečni peči boste spekli hrustljav kruh, sočnega piščanca in pečenko, slasten kolač in pecivo. In če želite privarčevati z elektriko, spečete vse našteto eno za drugim v ugasnjeni pečici.

Šamotna opeka – naravni proizvod!

Šamotna opeka skladišči vročino in vlago in ju pazljivo in enakomerno oddaja na pekovsko dobrino. Vitalne snovi in okus ostaneta tako v pekovski dobrini.

Energetska varčnost
Po kratkem ogrevanju nabere opeka toliko toplote, da lahko z ugasnjeno pečico pečete več ur brez dodatnega prižiganja električne energije! Privarčujete z energijo in ohranjate okolje.


Pro-termična dvojna steklena vrata
Pro-termična dvojna steklena vrata pečice MONO odbijajo pekovsko vročino nazaj v pekovski prostor! Dodatno: super lahko čiščenje!

Otroško lahka uporaba
Pečico ogrejete in pečete! Zahvaljujoč integrirani stikalni uri je MONO vedno ogret po vaši želji!

Regulacija z dvojnim termostatom
Gornja in spodnja temperatura se uravnavata ločeno – do 320°C! S tem MONO nudi odločilno visoko temperaturo za posebno hrustljav kruh, pice itd.

Lahko čiščenje
Šamotna opeka je po vsakem novem gretju popolnoma nevtralna glede vonja in okusa. Za čiščenje je potrebna samo metlica, s katero pometete pekovsko površino ali jo obrišete z vlažno krpo – konec!

Najbolj kakovostni materiali
Zunanje ohišje je narejeno iz legiranega jekla, ki je enostaven za vzdrževanje. Notranja oblaga je v celote narejena iz šamotne opeke. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo in najboljše pekovske rezultate.
 
(C)2010 Krejan-Levec d.o.o. - Vse pravice pridržane